Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara Rolins tesne pred pôrodom: Na konci so silami!

Dara ju považuje za úlet a radšej si oblieka to čo v minulosti, len o niekoľko čísel väčšie. Zobraziť galériu (2)
Dara ju považuje za úlet a radšej si oblieka to čo v minulosti, len o niekoľko čísel väčšie. (Zdroj: Nový Čas)

Nový Čas Ľudia vyspovedal Daru Rolins (35) na poslednom vystúpení pred pôrodom. Speváčka sa zdôverila, že posledný mesiac je veľmi ťažký a že túži byť rovnako atraktívna, ako keď mala o 13 kilogramov menej.

Celé tehotenstvo prežívate v dobrej kondícii. Ako je to teraz, keď sa blížite do finále?

Musím povedať, že je to dokonale vypočítané, pretože tých deväť mesiacov je maximum, čo môže žena vydržať. Napriek tomu, že prežívam pohodové tehotenstvo, tento posledný mesiac je už náročný. To brucho je ťažké, prevaľujem sa v posteli, zle sa mi zaspáva, často sa v noci budím, mám hlad...

Takže v noci vyjedáte chladničku?

Áno, chodím tajne večer do chladničky (smiech). Nemám vyslovene zmenené chute, ale je pravda, že taká zmrzlina alebo jahodový jogurt, to vždy večer zbodnem.

Na krste svojho nového CD ste odmietli spievať. Prečo?

Už nemám toľko pary. Naposledy som spievala v šiestom mesiaci. Ale vtedy to za mňa odtancovali moje tanečnice. Stačí zdravý rozum a telo nakoniec samo povie, kam až vás pustí.

Krst CD, s ktorým zároveň krstíte aj nový parfum, vychádza dva-tri týždne pred pôrodom. Plánovali ste, že to vyjde tak tesne?

Myslím, že to bolo už nejakú chvíľu načasované. Ale naschvál sme to urobili o čosi skôr, pretože parfum aj moje CD sa objavia na trhu v čase, keď už budem rodiť. Tak sme si nemohli dovoliť čakať a riskovať s termínmi. Prispôsobili sme to pôrodu.

Toto bola čisto pracovná akcia? Dostali ste za ňu honorár?

Za toto som honorár nedostala. Je to v rámci toho, že som tvárou parfumu. Podobne ako keď vydávate CD, musíte dať svetu vedieť, že sa čosi objavilo. Patrí to do jedného balíčka.

Dara Rolins tesne pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Keď spevák vydá album, musí ho aj propagovať. Zvládnete to?

Nešlo to inak, pretože ja som sa to dozvedela, keď bol album v prípravách a zase ho odkladať, to by zostarlo. Ale som rada, napriek tomu, že paradoxne moje najtanečnejšie CD vychádza v čase, keď si ja sama naň veľmi nezatancujem.

Mimochodom, koľko kilogramov ste doteraz pribrali?

Pán doktor povedal, že mám tabuľkové tehotenstvo. Takže ak to všetko dobre pôjde, mala by som porodiť 3,4 kg ťažké dieťa. Vyzerá, že to nebude žiaden valibuk, ale aj tak stačí. Dokopy priberiem asi 14 kilogramov.

Mali ste vybraté pre dieťa dve mená. Zmenilo sa niečo?

Matylda a Hugo zostali vo finálovom výbere. Ja by som si dievčatko veľmi priala, preto je skloňované častejšie aj v rozhovoroch.

Je nejaké tehotenské oblečenie, ktoré ste si skutočne neobľúbili?

Nenosím nič také. Tehotenská móda ma obišla. Obliekam sa tak ako predtým, akurát o niekoľko konfekčných čísel viac. Musím povedať, že nepoznám značku, ktorá by pochopila, že ženám v tehotenstve nemäkne mozog, že sa nemenia a chcú zostať rovnako atraktívne. Nestávajú sa z nich infantilné romantické duše, ktoré chcú poletovať vo volánových strihoch.

Prebudili sa vo vašom priateľovi Matějovi otcovské pudy?

Myslím si, že jeho otcovské pudy podobne ako moje materské sa prebudia v ňom asi až v momente, keď bude dieťa na svete. Klamala by som, keby som hovorila, že už teraz sa cítim ako matka. Cítim sa ako žena, ktorá nosí v sebe život.

Sľúbili ste, že prvé fotky bábätka dáte všetkým médiám. Prečo práve takéto riešenie?

Veľmi rada poskytnem fotky všetkým periodikám, pretože nemám v pláne takto zarábať. Napriek tomu, že mám výrazne vyvinutého obchodného ducha, toto je posledný spôsob, akým by som chcela zbohatnúť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu