Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vnučka spisovateľa Neffa: Čo s ňou bude?

Domninika Neffová Zobraziť galériu (3)
Domninika Neffová (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Aký život má pred sebou osemnásťmesačná Domninika Neffová? Jej maminka Irena († 28) je mŕtva a otec Robert Neff Novák (38), ktorý ju uškrtil, strávi za mrežami niekoľko rokov.

„Napriek tomu bude mať šťastný život a bude obklopená láskou a starostlivosťou,“ sľubuje brat zavraždenej Ireny. Dominiku si chce osvojiť. Dominika je ešte malá a po troch týždňoch, keď sa o ňu nestarala jej mamička, sa na ňu už nevypytuje. „Viete, je mi z toho všetkého zle. Z tej Robertovej obludnosti, z jeho cynizmu a divadla, ktoré hral pred nami...,“ prezradil českému denníku Blesk brat zavraždenej – novinár David Neff (37).

Preto sa rozhodol urobiť všetko pre to, aby malú Dominiku zverili do jeho starostlivosť. „Urobím všetko, aby Robert to dieťa nikdy nemal. Dominika patrí do rodiny skutočných Neffovcov. On sa na Neffa len hral,“ je odhodlaný David. „Poznám Dominiku od malička, má ma rada a je zvyknutá aj na moju priateľku, s ktorou žijem už desať rokov. Dokážeme sa o maličkú postarať.“

Do domu, kde žije David s priateľkou a kde žila aj Irena Neffová s manželom, sa už sťahuje známy publicista a spisovateľ Ondřej Neff s priateľkou – herečkou Ljubou Kotrbovou, aby pomohol pri starostlivosti o vnučku. „A najali sme opatrovateľku, ktorá bude chodiť cez deň. Dominika bude mať všetko, lásku aj starostlivosť. Jediné, čo nedokážem, je vrátiť jej mamičku,“ dojato dodáva David Neff.

Vyšetrovanie: Zabíjal šnúrou od videa

Robert Neff Novák (38), ktorý zavraždil svoju manželku Irenu (+28), je od včerajška vo väzbe. Hrozí mu až pätnásť rokov väzenia. Kým sa za ním zavrela brána väznice, polícii v rodinnom dome Neffovcov ukázal, čím vraždil. Bola to šnúra od videa, ktorú potom zastrčil späť do zásuvky!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu