Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Odrovnaná Ďurianová: Zlyhanie v priamom prenose!

Marianna odhlásila včerajšie správy na Markíze s úplne zachrípnutým hlasom a rozkašľala sa v priamom prenose.
Marianna odhlásila včerajšie správy na Markíze s úplne zachrípnutým hlasom a rozkašľala sa v priamom prenose.

BRATISLAVA - Splnila si svoj sen a na nejaký čas prišla o hlas! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31) síce na sobotňajšej prehliadke kontroverzného návrhára Osmana Laffitu pod tatranským nebom žiarila, včerajšie správy na Markíze však už odhlásila s úplne zachrípnutým hlasom.

Po pár minútach dokonca živý vstup nezvládla a na niekoľko minút sa rozkašľala. Všetko musel zachraňovať Žitný. Marianna si svoje sny evidentne plní na doraz! Tým o modelingu sa tiež nikdy netajila.

Ponuku na sobotňajšiu prehliadku kubánskeho návrhára preto prijala s nadšením. Veľkolepá šou na hladine zamrznutého Štrbského plesa však dala evidentne riadne zabrať jej hlasu. Síce oblečená do teplých kožušín, následnú žúrku si však nedala ujsť. A to sa prejavilo na jej zdraví. Včerajšie správy na Markíze už Ďurianová odhlásila s úplne zachrípnutým hlasom. V trinástej minúte dokonca celú situáciu nezvládla a rozkašľala sa.





V Markíze si najskôr mysleli, že plavovláska svoj vstup predsa len zvládne a chvíľku ju nechali trápiť sa na obraze, po pár sekundách však radšej strihli obraz na jej partnera Rasťa Žitného. „Marianna Ďurianová je prechladnutá, nemala však žiadne vážnejšie problémy s hlasom, a preto o výmene služby neuvažovala. Jej stav sa začal zhoršovať tesne pred správami, nikto však nepredpokladal, že jej zlyhá hlas,“ vysvetlila celú situáciu hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Fakt, že na víkendovú šou Laffitu v Tatrách mala Mariannu dotlačiť samotná Markíza, Dúbravská vylúčila. „Šou bola Mariannina vlastná aktivita,“ povedala.

I včera však každý musel uznať, že Marianna aj kašľať dokáže s úsmevom na tvári. „Snáď sa uvidíme aj zajtra,“ uzavrela záverečný blok správ na obrazovke Ďurianová.


Podobnú situáciu sparodoval známy český herec Jiří Wimmer:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu