Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Utajovaná modelka Osmanyho Laffitu: Ďurianová!

Osmany Laffita Zobraziť galériu (16)
Osmany Laffita

BRATISLAVA - Tajomstvo sa prevalilo! Hoci sa usporiadatelia módnej šou kubánskeho návrhára Osmanyho Laffitu snažili hlavnú hviezdu večera utajiť do konca, nepodarilo sa. Nový Čas zistil, že bonbónikom sobotňajšej prehliadky kontroverzného návrhára na zamrznutom Štrbskom plese bude podobne kontroverzná markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (30)!

Usporiadatelia sobotňajšej módnej šou na Štrbskom plese pred dvoma dňami prezradili len dve mená Sloveniek, ktoré predvedú luxusné modely svetoznámeho módneho návrhára Osmanyho Laffi tu, moderátorka Adriana Kmotríková (37) a bývalá misska Silvia Chovancová-Lakatošová (35). Organizátori však mali v ruke ešte jedno eso. A tým má byť najznámejšia markizácka moderátorka Marianna Ďurianová.

„Áno, bude predvádzať aj Marianna Ďurianová. Malo to byť prekvapenie, taký bonus,“ povedala Marieta Širáková, ktorá má Laffi tovu prehliadku na starosti. Mariannine šaty majú doraziť na Slovensko letecky práve v týchto dňoch. „Je pre mňa veľká česť predviesť modely Osmanyho Laffi tu a veľmi sa teším, že môžem byť jednou z tých, ktoré si oblečú jeho modely,“ povedala potešená Ďurianová. Podobne ako Kmotríková a Lakatošová, aj Marianna však vystúpi zadarmo. „Áno, je to bez nároku na honorár,“ prezradila plavovláska.

Marianna Ďurianová sa v mladosti túžila stať modelkou. „Bola som na konkurze v Elite Model Look, ale Saša Jány mi povedal, že som až príliš nízka. Tak som to zabalila,“ dodala smutne Marianna, ktorá si svoj sen napriek všetkému plní, ako sa dá. Ako modelka sa predstavila v istom bratislavskom hoteli aj vlani v novembri, keď predviedla kolekciu kožušín.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu