Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

James Blunt miluje skupinový sex

James Blunt Zobraziť galériu (18)
James Blunt

LONDÝN – Spevák James Blunt slávu využíva pre svoju najväčšiu slabosť – ženy. Ktoré vraj láka na skupinový sex.

Bývalý priateľ modelky Petry Němcovej je známy tým, že sa otočí za každou peknou sukňou a je šťastný, že mu vďaka popularite dámy ochotne skáču do postele.

„ľudia mi hovoria, že by som sa nemal ukazovať v kluboch s krásnymi ženami. Nechápem prečo? Prečo by som mal byť iný? Ja si to užívam a som úprimný a otvorený v tom, že nikoho neklamem. Je správne si užívať chvíle slávy, inak by to bolo mrhanie,“ filozofuje James.

Britská popstar už okúzlila mnoho dievčat. Ako magnet pôsobí hlavne na vymetačky večierkov ako Lindsay Lohanová, Paris Hiltonová, Mischa Bartonová či Tara Palmerová-Tomkinsonová.

33-ročný Blunt mal dlhodobý vzťah s modelkou Petrou Němcovou. V marci tohto roku sa pár rozišiel, oficiálne pre neustálu pracovnú vyťaženosť oboch partnerov. V kuloároch sa však šušká, že skutočným dôvodom boli neustále Jamesove avantúry, ktoré Petra nebola ochotná tolerovať.

„Zrazu vyzerám omnoho lepšie a som krajší. Ženy teraz o mňa ženy prejavujú viac záujmu ako predtým,“ dodáva spevák. A slávou nabitú atraktivitu si náležite vychutnáva pri skupinovom sexe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu