Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smraďoch McConaughey sa vyzliekol v reklame na parfum!

Odporca vôní Matthew sa nechal Zobraziť galériu (14)
Odporca vôní Matthew sa nechal "ukecať" na reklamu pre parfum. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Hollywoodsky krásavec Matthew McConaughey (38) sa vyzliekol v reklame na parfum The One módneho dua Dolce & Gabbana. Jeho vypracované, morskými vlnami a vetrom ošľahané telo má nalákať zákazníkov, predovšetkým z radov gayov, na kúpu parfumu, ktorého meno by v preklade znelo ako „Ten pravý“.

Samotný Matthew však vôňam príliš neholduje a zakladá si na vizáži naturálneho chlapa. Za tučný honorár ale nemá problém zaprieť svoju prirodzenosť. „Vyrástol som na vidieku a nikdy som nenosil tričká alebo topánky. Moja mama nám do deviatich rokov ani nedávala plavky v našom vidieckom klube,“ vyhlásil nedávno Matthew.

Jeho kolegovia ho poznajú skôr ako „smraďocha“, než ako propagátora luxusných parfumov. Telesný zápach mu dennodenne vyčítala aj herečka Kate Hudson, s ktorou nakrúcal nový film Fool´s Gold v Austrálii a na Bahamách. V oboch krajinách vládli vysoké teploty, takže Matthew sa potil každý deň. Na rozdiel od celého štábu však herec nie je dobrý kamarát s deodorantom. „Kate mi vždy kúpila kamennú soľ, čo je prírodný deodorant a povedala: ´Použil by si láskavo toto?´“ prezradil McConaughey. Darček svojej kolegyne odmietol s tým, že bol vychovaný ako „správny“ chlap, ktorý má rád prirodzené telesné pachy.

V reklame na parfum The One je od hlavy až po päty oblečený v luxusnom obleku Dolce & Gabbana a uniká ulicami Paríža pred bulvárnymi fotografmi.

Matthew v reklame na parfum The One



Trailer k filmu Fool´s Gold

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu