Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Simona Krainová o exmanželovi: Jeho hysterické stavy neriešim

Nezáujem Simony Slezáčkom poriadne zamával. Zobraziť galériu (17)
Nezáujem Simony Slezáčkom poriadne zamával.

PRAHA - Bývalí manželia Bořek Slezáček (39) a Simona Krainová (34) sa spolu takmer vôbec nerozprávajú a obsah esemesiek, ktoré si vymieňajú nie je publikovateľný. Podľa denníka Aha! sa oslovujú viac ako nelichotivo.

„Jeho hysterické stavy a výlevy rozhodne nemienim riešiť, mal by sa dať trochu do poriadku,“ povedala pre Aha! Krainová, ktorá sa len pre niekoľkými dňami vrátila do Čiech. Bořek začal ihneď naliehať! Rozhodne však nejde o milostné naliehanie. „Zrazu odo mňa chcel nejaké rozvodové papiere, ktoré vraj stratil. To ale nie je moja starosť. Nech si to vybaví na matrike sám a nie u mňa,“ povedala Simona Krainová, ktorá je rada, že už s exmanželom nemá nič spoločné.

Jej súčasný partner, hokejista Jiří Hudler, je podľa nej ten pravý. Úporné naliehanie z Bořkovej strany Simonu nebaví. „My už spolu nemáme nič spoločné, žiadne účty, všetko je zariadené. Takže ak má nejaký problém, bude si ho musieť vyriešiť sám. Aj keby som mu chcela pomôcť, všetky rozvodové papiere má moja asistentka na Slovensku, takže to jednoducho nie je možné,“ dodala Krainová.

Nezáujem Simony Slezáčkom poriadne zamával na valentínskom plese Sunny Days, ktorý moderoval. Nebol vo svojej koži a hneď po tom, čo odpracoval dve hodiny, odišiel domov. Podľa zákulisných informácií vraj nemohol „predýchať“ práve celodennú celkom bezvýslednú komunikáciu so svojou exmanželkou...

Zdroj: Aha!
Foto: Aha! – David Kundrát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu