Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Michelle Williams konečne prehovorila o Ledgerovej smrti

Mladý pár sa stretol pri nakrúcaní kontroverzného filmu Skrotená hora (2005) a splodili spolu dcéru Matildu. Zobraziť galériu (14)
Mladý pár sa stretol pri nakrúcaní kontroverzného filmu Skrotená hora (2005) a splodili spolu dcéru Matildu. (Zdroj: SITA)

MELBOURNE - Michelle Williams, priateľka zosnulého herca Heatha Ledgera, je aj naďalej v smútku. Dvadsaťsedemročná matka ich dcéry Matildy však vydala svoje prvé vyjadrenie od smrti svojho partnera.

"Prosím vás, rešpektujte naše právo smútiť v súkromí. Mám zlomené srdce," uviedla herečka. Mladý pár sa stretol pri nakrúcaní kontroverzného filmu Skrotená hora (2005) a splodili spolu dcéru Matildu, ktorá má dnes už dva roky. V septembri minulého roku sa však rozišli. "Keď sa pozriem na našu dcéru, vidím v nej niektoré vlastnosti jej otca a preto cítim, že je tu stále s nami. Budem ju vychovávať v čo možno najlepšej pamiatke na svojho otca," dodala

Dvadsaťosemročného herca Heatha Ledgera našli v utorok, 22. januára, mŕtveho v jeho byte v New Yorku. Podľa úradov pravdepodobnou príčinou smrti bolo predávkovanie drogami, avšak presná príčina smrti nie je známa. Ledger mal 28 rokov. Hovorca polície povedal, že telo herca našiel domovník, keď mu prišiel oznámiť, že za ním prišla objednaná masérka. Ledger zažiaril vo filme Skrotená hora (2005).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu