Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Na pohreb Ledgera príde aj exsnúbenica Michelle s dcérkou Matildou

Ledger zomrel v stredu 22. januára pravdepodobne na predávkovanie liekmi na predpis. Zobraziť galériu (12)
Ledger zomrel v stredu 22. januára pravdepodobne na predávkovanie liekmi na predpis. (Zdroj: SITA)

PERTH - Austrálskeho herca Heatha Ledgera pravdepodobne pochovajú v piatok 1. februára v rodnom Perthe.

Zatiaľ čo jeho bývalá snúbenica Michelle Williams vytrvalo odmieta tvrdenia, že sa rozišli pre jeho problémy s drogami, rodina uzatvára plány na poslednú rozlúčku s 28-ročným hercom.

Podľa New York Daily News pochovajú Ledgera v mahagónovej rakve v hodnote 25-tisíc dolárov. Na pohrebe by sa mala zúčastniť aj Williams s dvojročnou dcérou Matildou a Ledgerov herecký kolega a blízky priateľ Jake Gyllenhaal. Hercov otec - Kim Ledger sa chce so synom rozlúčiť skromným pohrebom, na ktorom sa zúčastní len rodina a blízki priatelia. O podrobnostiach pohrebu preto bude rodina informovať len pozvaných.

Ledger zomrel v stredu 22. januára pravdepodobne na predávkovanie liekmi na predpis. Polícia vylúčila samovraždu i cudzie zavinenie. Výsledky súdnej pitvy neboli podľa vyšetrovateľov dostačujúce a musia preto vykonať ďalšie testy, vrátane toxikologického rozboru. V Ledgerovom byte objavili vyšetrovatelia šesť rôznych druhov liekov na predpis, vrátane tabletiek proti nespavosti, na upokojenie a antihistaminík. Tri z nich predpísali hercovi v Európe, kde pracoval na svojom poslednom filme. Nenašli sa však žiadne nelegálne drogy, či stopy po nich.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu