Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Britney Spears: Alkohol a drogy majú v rodine

Britney Spears Zobraziť galériu (24)
Britney Spears (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES - Stará matka Britney Spears spáchala samovraždu v 31. roku života, dedo terorizoval celú rodinu a otec bol alkoholik a bitkár, ktorý sa nevedel zniesť s jej matkou.

V takomto prostredí speváčka vyrastala. Nečudo, že už ako 13-ročná hľadala útechu v alkohole a drogách. „Každý v rodine Spearsovcov si rád uhol a jej otec Jamie bol asi najhorší. Chľastal od rána do večera. Britney ho videla večne opitého,“ prezradil speváčkin strýko William britskému denníku Sun. „Jamie sa na jednej rodinnej grilovačke veľmi opil a chcel sa odtiaľ odviezť aj s malou Britney v aute. Nemala vtedy viac ako päť rokov. Pokúsil som sa mu zobrať kľúče a on ma udrel. Pobili sme sa priamo pred ňou. Britney behala okolo nás a strašne plakala,“ spomína William.

NÁSILIE NA DENNOM PORIADKU

Jamieho problém s alkoholom súvisí podľa neho s ich násilníckym otcom. Dedo Britney bol vojak a policajt a v rodine vládol železnou rukou. „Stále nás všetkých fackal, ale Jamie toho schytal najviac. Všetkých nás to ovplyvnilo. Obaja sme utiekli z domu veľmi mladí,“ vysvetľuje William bratov problém. Jamieho manželstvo s Lynne, matkou Britney, skončilo rozvodom v roku 2002. Speváčka tak bola celé detstvo vystavená brutálnym hádkam jej rodičov. „Lynne vyšla z kuchyne na chodbu a hodila Jamiemu pohár rovno medzi oči,“ opisuje William jednu z rodičovských scén. „Britney bola spočiatku vystrašené dieťa. Plakala, keď sa ľudia okolo bili. Ale v istom štádiu už jednoducho išla preč, akoby sa nič nestalo,“ dodáva smutný fakt.

ÚNIK K DROGÁM

V trinástich už Britney začala sama s alkoholom a od štrnástich pravidelne fajčila marihuanu. „A bolo to ešte horšie, keď sa stala slávnou a zistila, že ľudia okolo nej robia to, čo chce. Nikto ju nekontroloval. Ona rozkazovala všetkým,“ opisuje svoju neter. Sám však nie je žiadne neviniatko. Na oslave jej 18. narodenín sa spolu skoksovali. Veď aj on patrí do podarenej rodiny Spearsovcov a s drogami si prežil svoje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu