Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šéf vydavateľstva: Amy má po kariére, ak nezvládne odvykačku!

S Amy to skutočne nevyzeralo dobre. Zobraziť galériu (16)
S Amy to skutočne nevyzeralo dobre. (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Po dramatickom ultimáte svojej vydavateľskej firmy sa britská soulrocková speváčka Amy Winehouse (24) rozhodla, že sa opäť - už štvrtýkrát- podrobí odvykacej kúre na klinike pre drogovo závislých.

Šéf Universalu Lucian Graunge jej totiž dôrazne vysvetlil, že jej kariéra sa skončila, keď nebude zase "čistá", informoval o tom denník The Sun. Speváčku odviezol na rehabilitačnú kliniku v Londýne jej otec Mitch (57). Tesne pred dverami ju musel aj s jednou zdravotnou sestrou postrčiť, aby vošla do budovy kliniky, uviedli noviny.

Amy, k hitom ktorej patrí pieseň Rehab o drogovej závislosti, sa celé týždne bránila liečeniu. Až kým na ňu nevyvinula tlak polícia, keď sa začiatkom týždňa objavilo na verejnosti video, kde si speváčka dáva crack a kokaín. Polícia ju začala vyšetrovať za užívanie drog a ona po rozhovoroch s lekármi, rodinou a producentom údajne pochopila, že sa musí ísť liečiť.

Winehouse sa podrobila odvykačke už trikrát, naposledy v auguste spolu so svojím manželom Blakom Fielder-Civilom, ale o niekoľko dní ju prerušila. Jej muž sedí teraz vo vyšetrovacej väzbe, čo ju možno opäť doviedlo k užívaniu drog, píše agentúra DPA.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu