Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Britney pustila Adnana k vode, bavila sa s inými

Fotografa Adnana Ghaliba pustila Britney k vode. Zobraziť galériu (2)
Fotografa Adnana Ghaliba pustila Britney k vode. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Pustila ho k vode! Fotograf Adnan Ghalib odišiel na rodinný pohreb a speváčka Britney Spears (26) si hneď našla náhradu. Do svojho domu pozvala dvoch paparazzov a pila s nimi do rána. Hlavným dôvodom je však zrejme odhalenie, že Adnan zo vzťahu ťažil a Britney požiadala o zákaz približovania sa.

Viac ako mesiac sa Britney nepohla bez Adnana ani na krok. Bulvárne noviny boli plné ich spoločných fotografií a špekulácií o tehotenstve. Teraz však prišiel zlom. Britney zistila, že Adnan sa na celej romanci priživoval. Svojej agentúre FinalPixx dával tipy, kde sa budú dať urobiť fotografie s Britney a jeho paparazzovskí kolegovia im tak boli stále v pätách.

Speváčku odhalenie tak rozčúlilo, že Adnana pustila k vode. Ten odišiel na víkend z Los Angeles na rodinný pohreb a Brit si zatiaľ pozvala do domu dvoch paparazzov z konkurenčnej agentúry. "Mali sme zábavu. Britney bola zábavná, v pohode, tancovala a nosila na rukách svojho malého psa," prezradil Roberto, jeden z fotografov. Jej manažér Sam Lufti paparazzom povedal, že sa Adnana nemusia báť, pretože dostal zákaz približovania sa. Polícia to však nepotvrdila a žiadosť o zákaz je stále v procese.

Odvrhnutý Adnan zatiaľ poriadne netuší, čo sa deje. "Mal som vypnutý telefón... Iba teraz začínam zisťovať, o čom sa hovorí. Chcem sa čo najskôr vrátiť do Los Angeles a skontaktovať sa so slečnou Spears," uviedol dezorientovaný fotograf.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu