Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Richard Müller: Mám strach z ľudí!

Richard Müller Zobraziť galériu (14)
Richard Müller

BRATISLAVA - Ešte stále nie je z najhoršieho vonku! Spevák Richard Müller (46) momentálne prežíva ďalšie zložité obdobie svojho života.

Tesne predtým, ako musel byť hospitalizovaný v ružinovskej nemocnici, sa v rozhovore pre časopis Týždeň priznal, že v poslednom čase býva smutný a ani hudba ho už nebaví. Otvorene hovoril aj o tom, že bol asi pomätený, keď oznámil koniec svojej kariéry...

Pred viac ako rokom Richard Müller počas vyhlasovania ankety Slávik 2006 dosť nečakane oznámil, že končí svoju spevácku kariéru. S odstupom času tento radikálny krok prehodnotil a tvrdí: "To bol pocit pomätenia. Keby som mal povedať pravdu, nemohlo by sa to publikovať. Bol som presvedčený, že ľudí to chytí. Bol som blázon. Prehnal som to. Mal som dojem, že keď poviem, že končím, ľudia sa zbláznia... Trápne," vysvetlil pre Týždeň. Vyzerá to teda, že spevák sa v súčasnosti už nebojí priznať, že celé vyhlásenie bolo čosi ako "póza". Keď si totiž uvedomil, že jeho avizovaný odchod zo scény nikým nepohol, precitol.

Speváka, ktorý minulý štvrtok skončil v nemocnici, trápi podľa rozhovoru v magazíne aj skutočnosť, že nie je ozajstným spevákom. Má pocit, že ho už nič neženie do toho, aby tvoril. Je vybitý, smutný a unavený. Chuť pracovať odišla kamsi do nenávratna. Speváka, ktorý v médiách niekoľkokrát otvorene hovoril o svojich maniodepresívnych stavoch, pocity úzkosti evidentne neopúšťajú. "Situácia je stále taká, že mám problém s ľuďmi. Mám z nich strach. Idem po Auparku, pozerám na podlahu a tak sa prechádzam pomedzi ľudí. Rýchlo si vybavím, čo treba a idem preč," dodáva.

Pár dní po poskytnutí rozhovoru spevák skončil v Liečebni pred dlhodobo chorých pri ružinovskej nemocnici v Bratislave. Podľa informácií Nového Času sem Müllera priviezla jeho česká priateľka Wanda Volfová, ktorá sa však k príčinám jeho nečakanej hospitalizácie odmietla vyjadriť. Počas vianočných sviatkov bol zas spevák videný o barlách v bratislavskej Nemocnici s poliklinikou - Milosrdní bratia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu