Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Richard Müller: Opäť je v nemocnici!

Speváka opäť začalo trápiť zdravie. Zobraziť galériu (2)
Speváka opäť začalo trápiť zdravie.

BRATISLAVA - Zasa má problémy! Zdravotný stav Richarda Müllera (46) sa v poslednom období natoľko zhoršil, že spevák musel byť vo štvrtok opäť hospitalizovaný.

Najnovším útočiskom sa mu stala Liečebňa pre dlhodobo chorých pri ružinovskej nemocnici, kam speváka vo štvrtok priviezla jeho česká priateľka Wanda Volfová (37).

Dôkazom o včerajšej prítomnosti speváka v bratislavskej nemocnici bol aj jeho tmavomodrý mercedes s pezinským evidenčným číslom, ktorý stál odparkovaný pred budovou. Podľa informácií Nového Času sem Richarda Müllera vo štvrtok predpoludním priviezla česká priateľka Wanda Volfová, ktorá sa však k príčinám jeho nečakanej hospitalizácie odmietla vyjadriť.

Novému Času sa však podarilo zistiť, že spevák má v nemocnici k dispozícii samostatnú izbu. V čase našej návštevy do nej ošetrovatelia niesli kreslo. Spevák ležal na boku a apaticky sa pozeral z okna. Prostredníctvom priateľky Wandy Volfovej Novému Času odkázal, že momentálne nechce prijímať žiadne návštevy a rozprávať bude, až keď sa jeho zdravotný stav zlepší.

Niekoľko dní pred svojou hospitalizáciou však pre časopis Týždeň hovoril o tom, že sa cíti veľmi unavený, smutný, zničený a bez energie. Zažil aj obdobie, keď takmer tri mesiace nedokázal vstať z postele a cítil sa ako mŕtvola... "Snažím sa prežiť. To znamená prežiť. Nič viac k tomu neviem povedať. Myslím si, že je to celkom jednoznačné," komentoval Müller svoj momentálny stav pre agentúru SITA na prelome rokov.

Čo sa s ním deje

Müller začal mať zdravotné ťažkosti v roku 2006, keď pribral približne 40 kilogramov. Vtedy sa objavili jeho problémy s kolenami a chrbticou. V novembri mu dokonca na parížskom letisku zlyhalo srdce. Vlani bol dvakrát hospitalizovaný na Psychiatrickej klinike Fakultnej nemocnice v Košiciach s poruchami nálady. Podľa posledných informácií má spevák problémy s chôdzou, na prelome rokov bol videný s barlami v bratislavskej Nemocnici s poliklinikou - Milosrdní bratia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu