Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kate Moss: Pred Vianocami dostala kopačky

Kate Moss Zobraziť galériu (16)
Kate Moss

LONDÝN – Britská topmodelka Kate Moss trávila Vianoce sama bez svojho priateľa Jamieho Hinca. On sa s ňou totižto pred pár dňami rozišiel, pretože tvár kozmetickej značky Rimmel je posadnutá svojím bývalým partnerom Petom Dohertym.

Gitaristovi skupiny The Kills už poriadne liezlo na nervy, ako sa Kate neustále snažila kontaktovať svojho expriateľa. „Jamie žiarli a je si neistý, keď Kate neustále hovorí o Petovi. Je ním takmer posadnutá a Jamie už má toho dosť. Začal byť otrávený a tak sa rozišli,“ prezradil zdroj magazínu People.

A poslednou kvapkou do Jamieho pohára trpezlivosti bol dopis, ktorý Mossová napísala a poslala Dohertymu. „Kate každý deň posielala Petovi taktiež sms-ky. Chce ho rozhodne naspäť, ale on to odmieta,“ dodal zdroj pre People.

Modelka naviac pozvala Dohertyho na vianočnú dovolenku do Thajska. „U Kate stále pretrvávajú silné city k Petovi. Vždy si posielajú sms-ky. Ale povedať Jamiemu pár dní pred Vianocami, že jej bývalý sa k nim pridá na dovolenke, je trochu šok. Zrejme toto pozvanie na Vianoce do Thajska Jamieho dožralo,“ uviedol iný zdroj magazínu NOTW.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu