Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Peter Cmorik a Danka Barteková: Zatiaľ sú spolu! Dokedy?

Zdalo sa, že Peter a Danka sú ideálny pár. Teraz však musia riešiť vážnu krízu. Zobraziť galériu (22)
Zdalo sa, že Peter a Danka sú ideálny pár. Teraz však musia riešiť vážnu krízu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Má to poriadne nahnuté! Spevák Peter Cmorik (28) prežíva v súčasnosti mimoriadne búrlivé obdobie. Deň po tom, ako sa prevalila jeho aféra s herečkou Mirkou Partlovou (22), musel odísť do Brazílie a tak si nestihol s priateľkou Dankou Bartekovou (23) nič vysvetliť.

Z Južnej Ameriky sa vrátil za dramatických okolností pred štyrmi dňami. A podľa informácií Nového Času sa ponáhľal práve za Dankou, aby sa ešte pokúsil zachrániť ich naštrbený vzťah.

Peter Cmorik išiel za priateľkou, ktorej minulý mesiac zahol, s malou dušičkou. „Peťo mal záujem Danke všetko vysvetliť, ale nebol veľmi presvedčivý. Vyzeralo to, akoby bol pripravený aj na to, že sa rozídu. Pravdou však je, že si tú aférku u nej snažil nejako vyžehliť, ale ešte nemá ani zďaleka vyhraté,“ opisuje zmierovací proces ich spoločný známy.

Cmoro sa dostal do nepríjemností minulý mesiac, keď si po jednom z predstavení na Novej scéne išiel sadnúť s kolegami z muzikálu a večer zavŕšil ruka v ruke s herečkou Mirkou Partlovou. Podľa fotografií, ktoré sa objavili v jednom týždenníku, na ich rande nechýbali ani horúce bozky v aute. „Nebolo to až také vážne, ako to na fotkách vyzeralo. Chodievame sa tak zabaviť skoro po každom predstavení,“ snažila sa Mirka s odstupom času zľahčiť situáciu.

V rovnakom duchu reagoval včera aj Peter Cmorik, ktorý Novému Času poslal esemesku s textom: „Nesmiete až tak veriť bulváru.“ Na otázku, či sa mu podarilo vzťah s Dankou Bartekovou zachrániť, alebo nie, nám napísal: „Sme spolu, ale nechcem sa k tomu nijako viac vyjadrovať.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu