Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Opitý Meyers vyčíňal na dublinskom letisku

Jonathan Rhys Meyers Zobraziť galériu (3)
Jonathan Rhys Meyers

DUBLIN - Írskeho herca Jonathana Rhysa Meyersa zatkli na dublinskom letisku za verejné opilstvo a rušenie pokoja. Dnes o tom informovala miestna polícia.

Tridsaťročnú hviezdu telenovely The Tudors (2007) zatkla v nedeľu polícia za jeho výstredné a hanlivé správanie pri letiskovom vchode a pri oddelení britských aeroliniek BMI, ktorými mal odletieť do Londýna. Letisková polícia zavolala írsku národnú políciu, keď sa herec opakovane odmietol utíšiť. Polícia obvinila Meyersa z porušovania verejného poriadku a nariadila mu zaplatiť bližšie nešpecifikovanú kauciu, kým sa vráti 5. decembra na súd.

Rhys Meyers, ktorý v apríli podstúpil protialkoholickú liečbu v Kalifornii, pricestoval do Dublinu na sobotnú televíznu šou Tubridy Tonight, aby propagoval svoj nový film August Rush (2007). Televízna osobnosť Ryan Tubridy priznal svoje prekvapenie z hercovho vyčíňania. Podľa jeho slov sa v sobotu Meyers rozprával s každým, kto ho chcel v zákulisí stretnúť a nepil nič iné okrem "veľkého džbánu čaju s mliekom".

Pred rokom hovoril Meyers o svojom vzťahu k alkoholu ako o minulosti. "Vzdal som sa pitia alkoholu pred pár rokmi a toto je po prvý raz, čo som vo svojej krajine a snažím sa nepiť," uviedol Meyers v rozhovore pre agentúru Associated Press v októbri 2006. "Nikdy by som znova nepil. Je ťažké vyhýbať sa tomu," dodal Meyers. Rhys Meyers si zahral po boku známych hereckých osobností, ako Scarlett Johansson alebo Reese Witherspoon. V súčasnosti nakrúca druhú sériu televízneho seriálu The Tudors.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu