Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šialenec, ktorý prenasledoval Umu Thurman, popiera vinu

Uma Thurman Zobraziť galériu (19)
Uma Thurman

LOS ANGELES - Bývalý psychiatrický pacient tvrdí, že nie je vinný z takmer dvojročného prenasledovania herečky Umy Thurman.

Tridsaťpäťročný Jack Jordan sa podľa úradov snažil 8. novembra 2005 dostať do herečkinho obytného prívesu na mieste natáčania v susedstve manhattanského SoHo. Okrem toho jej posielal e-maily, listy a vyhrážal sa jej samovraždou, ak ju uvidí s iným mužom.

Deň po zatknutí ho rodina proti jeho vôli umiestnila na psychiatrickú kliniku. Po prepustení pokračoval v auguste a septembri 2006 v písaní e-mailov hereckej hviezde a členov jej rodiny. V auguste minulého roku sa objavil tri alebo štyrikrát pred Thurmanovej domom.

Jordan sa má dostaviť na súd 5. decembra, zatiaľ má zákaz priblížiť sa k tridstaťsedemročnej predstaviteľke hlavnej úlohy vo filme Kill Bill (2003). Hrozí mu až štvorročný trest.

Obhajca Jordana George Vomvolakis sa vyjadril, že ak by sa nesťažovala Uma Thurman, išlo by o "priestupok za prenasledovanie". Dodal, že jeho klient je absolventom univerzity v Chicagu a momentálne je postgraduálnym študentom na vysokej škole v Oaklande. Poprel, že je bezdomovec, pretože má rodinu a domov v štáte Massachusetts.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu