Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Uma Thurman sa zasnúbila

Uma Thurman Zobraziť galériu (7)
Uma Thurman

NEW YORK - Herečka Uma Thurman sa zasnúbila so švajčiarskym milionárom. Hoci spolu randia iba pár týždňov, hollywoodska hviezda povedala "áno". Hlavnú hrdinku filmu Kill Bill žiadosť Arpada Bussona šokovala no zároveň milo potešila.

„Sú spolu iba pár mesiacov, ale Arpad bol rozhodnutý získať Umu čo najrýchlejšie ako to len bude možné. Tvoria spolu skvelý pár a sú beznádejne zamilovaní jeden do druhého,“ prezradil zdroj blízky milencom.

Tridsaťsedemročná Thurmanová zatiaľ netuší kedy a kde bude svadba, ale rozhodne si svojho o sedem rokov staršieho priateľa chystá vziať čo najskôr. Randí s ním od júla, kedy ho stretla v Taliansku na večierku. V auguste sa už spolu cukrovali v newyorských reštauráciach a minulý týždeň neskrývali vzájomné city ani na verejnosti pri návšteve Londýna.

Uma bola vydatá už dvakrát. Prvýkrát za herca Garyho Oldmana (1990–1992), druhýkrát takisto za herca a to za Ethana Hawka. S ním vydržala od roku 1998 do roku 2004 a majú spolu dve deti – deväťročnú Mayu Ray a päťročného Levona Roana. Arpad Busson randil desať rokov so supermodelkou Elle Macphersonovou, rozišli sa pred dvoma rokmi. Majú spolu dve deti, synov Arpada Flynna a Aurelia Cye.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu