Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Julia Robertsová: Chcem Britney naučiť žiť

LOS ANGELES - Herečka Julia Robertsová sa na materskej zrejme nudí. Inak sa nedá vysvetliť jej posledné verejné prehlásenie, z ktorého vyplynulo, že sa mieni popri svojich troch deťoch začať starať tiež o problémovú speváčku Britney Spearsovú. Pretty Woman nad jej stavom vyjadrila poľutovanie a chcela by ju naučiť, ako má celebrita správne žiť.

„Vidím a počujem čo sa Britney Spearsovej deje, a najradšej by som si ju odviezla k sebe do svojho domu pre hostí a povedala: „OK, takto to má byť.´ A jednoducho sa o ňu starala,“ prehlásila 40 ročná Julia.

„Neviem, prečo by niekto chcel dnes ísť robiť showbiznis s tými všetkými rôznymi časopismi a reláciami. To by za to vôbec nestálo. Je to všetko tak rýchle. Mohli ste si počas rokov vybudovať kariéru a natočiť veľa filmov. Teraz urobíte jeden dobrý film a vrhne sa na vás obrovská pozornosť,“ sťažuje sa na súčasné ťažké časy hviezda 90. rokov.

A Julia práve bulvár a spoločenský záujem viní za to, že sa mladé hviezdy zrútia a hľadajú oporu v alkohole a drogách. „Nedovolí vám to zistiť, kto ste, čo ste a ak to chcete robiť a prečo to chcete robiť,“ hovorí Robertsová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu