Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zuzana Hajdu: Je späť a ide sa vydávať

Návrat Zuzany Hajdu bude veľkolepý - vo svadobných šatách! Zobraziť galériu (13)
Návrat Zuzany Hajdu bude veľkolepý - vo svadobných šatách!

BRATISLAVA - Ešte nedávno tvrdila, že až v milovanom Egypte našla duševný pokoj a na Slovensko sa už nevráti! A predsa je späť!

Bývalá jojkárska moderátorka Zuzana Hajdu (31) definitívne opustila prácu delegátky v krajine pyramíd a koncom minulého týždňa pricestovala na Slovensko. A podľa zistení Nového Času ju v týchto dňoch zamestnávajú prípravy na svadbu!

Zuzana ešte v marci tvrdila, že práca v Egypte ju napĺňa a je pri nej šťastná a na Slovensko sa vrátiť nechce: „Kým nebudem mať nejaké povinnosti na Slovensku, tak zostanem v Egypte. Našla som tu pokoj. V Bratislave som vo sfére šoubiznisu svoje šťastie nenašla,“ prízvukovala exmoderátorka, ktorú vraj prepadla úzkosť, keď začula v Egypte slovenčinu. No zrejme ju to už prešlo, lebo sa vrátila na Slovensko. „Áno, budem pracovať na Slovensku, ale zatiaľ o tom nechcem bližšie hovoriť,“ potvrdila plány do budúcnosti plavovláska.

Podľa informácií Nového Času si však Zuzana v týchto dňoch vybavuje všetky dokumenty potrebné na to, aby sa tu mohla zosobášiť so svojím egyptským priateľom, predavačom suvenírov. To však Zuzka rázne poprela: „Vydávať sa rozhodne nechystám!“ Či hovorí pravdu, alebo to dopadne rovnako ako s jej predsavzatím, že sa už nikdy nevráti na Slovensko, sa ukáže už v blízkej budúcnosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu