Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ozzy a Sharon: Máme plán, ako zomrieť

Sharon a Ozzy: Nebudeme zbytočne trpieť, ušetríme seba aj naše deti. Zobraziť galériu (21)
Sharon a Ozzy: Nebudeme zbytočne trpieť, ušetríme seba aj naše deti.

LOS ANGELES - Ak ochorieme na nevyliečiteľnú mozgovú chorobu, pôjdeme do Švajčiarska, aby nám tam pichli smrtiacu injekciu. Takto sa vraj už pred časom dohodli britský rocker Ozzy Osbourne (59) a jeho o päť rokov mladšia žena Sharon.

Porotkyňa v americkej verzii SuperStar totiž nechce prejsť rovnakým utrpením ako jej otec Arden († 81), ktorý zomrel v júli na nevyliečiteľnú Alzheimerovu chorobu. „Z môjho otca ostala nakoniec iba troska. Táto choroba je podľa niektorých dedičná a ak sa u mňa objavia prvé príznaky, viem, čo urobím,“ hovorí Sharon.

Ozzy ju vraj v tom plne podporuje. Zvolali domácu radu, na ktorej si ich deti - Aimee (24), Kelly (22) a Jack (21) - vypočuli ich „katastrofický scenár“. „Veríme v eutanáziu, a preto sme vypracovali plán, že pôjdeme do toho zariadenia pre asistovanú samovraždu vo Švajčiarsku, ak dakedy ochorieme na chorobu, ktorá postihuje mozog,“ vysvetľuje Sharon.

Ona a Ozzy vraj nechcú, aby ich deti zbytočne niesli bremeno podobnej choroby svojich rodičov. „Bude to náš posledný darček,“ dodáva Sharon.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu