Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sharon Osbourne: Ozzy je v posteli ako králik

Osbournovci Zobraziť galériu (9)
Osbournovci

LONDÝN – Králik Duracell. Lepšie označenie by pre svojho manžela Ozzyho hľadala Sharon Osbourneová márne. Ozzy je údajne v posteli stále ako mladík.

A hlavne – môže vždy! „Je ako králik, je to des. A nikdy nie je unavený, môže vždy,“ povedala o sexe s Ozzym jeho manželka. „Je ako baterkami poháňaný králik, ktorého poznáte z televíznej reklamy, vyhlásila Sharon. Za kvalitným sexom Osbournovcov sa vraj ukrývajú jej prsné implantáty a jeho veľký penis.

Päťdesiatštyriročná porotkyňa speváckej reality show odhalila svoje sexuálne tajemstvo pred britskými novinármi. A nešetrila ani s najväčšími pikantnosťami. „V posteli sa nikdy nebudeme nudiť. Já ho vzrušujem poriadnými prsiami, on ma vždy dostane svojím nadmerne vyvinutým penisom,“ pochvaľuje si Sharon, ktorá sa o veľkosti prirodzenia svojho manžela rozrozprávala v súvislosti s plastickou chirurgiou.

„Či by potreboval zväčšiť? V žiadnom prípade! Ozzy má štrnástku nohu a veľké ruky, takže si asi viete predstaviť, že bude vyvynutý naozaj všade. A aj je!“ „Sme svoji takmer dvadsaťpäť rokov a najlepšiu vec, akú som kedy urobila, bolo zväčšenie môjho poprsia. Ozzy miluje moje prsia. Je ako novorodenec, keď ich vidí,“ dodala Sharon.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu