Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potvrdené! Susedia skončili!

Predstavitelia populárneho sitkomu Susedia to v decembri definitívne zabalia. Zobraziť galériu (5)
Predstavitelia populárneho sitkomu Susedia to v decembri definitívne zabalia.

BRATISLAVA - V najlepšom to zabalili! Najpopulárnejší slovenský sitkom Susedia od januára neuvidíme. Po tom, ako sa Andy Kraus (40) na Markízu vykašľal a rozhodol sa prestúpiť do Jojky, sa seriálový kolektív nadobro rozpadá.

Podľa informácií Nového Času dostal ponuku do nového jojkárskeho seriálu už nielen Peter Marcin (41), ale aj Viki Ráková (25).

Svojou sledovanosťou dokázali Susedia pokoriť aj markizácke Televízne noviny. Ani tento fakt nepresvedčil hlavných protagonistov, aby v úspechu pokračovali.

„TV Markíza zatiaľ nie je dohodnutá na pokračovaní štvrtej série Susedov. Na ďalšej spolupráci s Petrom Marcinom sme však už dohodnutí,“ potvrdila hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. Podľa informácií Nového Času však predstaviteľ Františka Stromokocúra ešte stále váha a jojkársku ponuku zvažuje. Podobne je na tom aj Viki Ráková (26), ktorá nad ponukou Jojky rozmýšľa, no za Susedmi je jej už teraz smutno: „Určite som si nemyslela, že sa to skončí. V septembri sme síce vedeli, že už nakrúcame poslednú sériu, no aj tak sme verili, že Susedia budú pokračovať.“

O niečo horšie je na tom Zuzana Tlučková (45), ktorej Susedia až priveľmi prirástli k srdcu. „Je mi to ľúto. Ale tým, že sa jeden seriál končí, sa život predsa nekončí. Život ide ďalej,“ tvrdí seriálová Zuza, ktorá ponuku z Jojky zatiaľ nedostala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu