Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Halle Berry chce anonymný rasista rozsekať na kúsky

Halle Berry Zobraziť galériu (20)
Halle Berry

LOS ANGELES – Herečka Halle Berry bola prinútená najať si gardu osobných strážcov, ktorí ju majú ochraňovať počas tehotenstva.

V momente, keď oznámila, že nosí pod srdcom už tri mesiace nový život, ju totiž neznámy "úchylák" začal bombardovať anonymnými odkazmi, v ktorých jej hrozí smrťou. Štyridsaťjedenročná hollywoodska hviezda tvrdí, že hrozby majú rasistický podtext. Sama je miešankou otca afroameričana a matky belošky, dieťa počala s kanadským modelom Gabrielom Aubrym.

„V liste sa doslovne píše: ´Nechceme žiadne dieťa negra,´“ prezradil zdroj blízky herečke pre denník Daily Record. „Píše sa v ňom, že bude rozsekaná na márne kúsky za to, čo spravila."

Anonymnými hrozbami, ktoré neznáma osoba poslala priamo na adresu herečkinho domu v Los Angeles, sa už zaoberá polícia. Tá Halle radšej odporučila, aby si najala bodyguardov, ktorí ju budú chrániť 24 hodín denne. „Halle normálne ochranku nemá, ale najala si dvoch chlapíkov, aby sa poistila, že sa nič zlé nestane,“ potvrdila herečkina kamarátka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu