Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mama Martiny Šimkovičovej: Zlyhanie srdca!

Martina je lekárom vďačná, že jej mamu Elenu zachránili. Zobraziť galériu (14)
Martina je lekárom vďačná, že jej mamu Elenu zachránili.

BRATISLAVA - Prežívala muky! Život markizáckej moderátorky Martiny Šimkovičovej (35) sa pred týždňom obrátil naruby.

Jej milovaná mama Elena (64) skolabovala počas vytúženej dovolenky vo Vysokých Tatrách. Privolaní záchranári konštatovali infarkt a moderátorkinu mamu museli urýchlene previezť vrtuľníkom do banskobystrickej nemocnice.

Vytúžená dovolenka sa zmenila na peklo! Mama Martiny Šimkovičovej Elena Bučuričová sa spolu s manželom vybrali pred necelými dvoma týždňami oddychovať do Vysokých Tatier. Pani Elene však po pár dňoch prišlo náhle zle. Moderátorkin otec ihneď zalarmoval záchranku, ktorá Šimkovičovej mamu odviezla do popradskej nemocnice. Tu lekári konštatovali, že ide o srdcový infarkt! Život Martininej mamy visel na vlásku, a keďže popradská nemocnica nebola vybavená potrebnými prístrojmi, museli ju vrtuľníkom previezť do banskobystrickej Rooseveltovej nemocnice. „Diagnostikovali jej infarkt spôsobený upchatím jednej zo srdcových ciev,“ prezradil zdroj z nemocnice.

Pani Elena si v nemocnici poležala niekoľko dní a po necelom týždni ju lekári zverili do dcériných rúk. Martina si včera spolu s otcom prišla po mamu až do Banskej Bystrice. Keď sa Nový Čas chcel dozvedieť, ako sa jej mame momentálne darí, moderátorka bola skúpa na slovo: „K jej zdravotnému stavu sa nebudem vyjadrovať, je to ešte príliš čerstvé a nechcem to zakríknuť.“ Všetkým lekárom, ktorí sa podieľali na záchrane života jej mamy, je však Šimkovičová veľmi vďačná.

„Ďakujem personálu popradskej nemocnice, Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici aj personálu Leteckej záchrannej služby za to, ako sa o mamu postarali. Pritom vôbec nevedeli, že ide o matku známej osoby, keďže máme rozličné priezviská. Lekár z popradskej záchranky s ňou išiel až do vrtuľníka a pri prevoze ju po celý čas držal za ruku, aby to lepšie zvládla,“ dodala vďačná moderátorka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu