Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Martina Šimkovičová: Na Ibizu nikdy viac!

Moderátorka evidentne o svoju postavu dbá. Zobraziť galériu (10)
Moderátorka evidentne o svoju postavu dbá.

BRATISLAVA - Moderátorka Martina Šimkovičková (35), ktorá sa na Slovensku skôr stráni pozornosti okolia, dúfala, že Ibiza jej prinesie vytúžený pokoj. Len pár dní po odchode sa však nevyhla drsnej kompromitácii.

Podľa niektorých je horenoska a na Ibize robí peklo. Fotografie, ktoré sa podarilo získať Novému Času, však svedčia o tom, že markizáčka si dovolenku so svojou rodinou napriek tomu vychutnáva naplno. Len v bikinách - bez zábran sa včera prechádzala po pláži...

Martina Šimkovičková si dovolenku na Ibize s manželom Igorom, dcérou Petrou (16) a synom Markom (4) napriek neprajníkom užíva. Včera popoludní si so „svojimi chlapmi“ vyrazila na pláž. Na sebe mala biele bikiny, takže slovenskí turisti na nej mohli oči nechať.

Markizáčka netuší, kto by s ňou mohol mať na španielskom ostrove problém. Denne ju vraj na Ibize zastavujú desiatky Slovákov a s nikým konflikt zatiaľ nemala. „Ostávam nad vecou, v prvom rade som sem prišla dovolenkovať s rodinou a kamarátmi,“ povedala do telefónu prekvapená z toho, odkiaľ máme jej fotografie v plavkách. „Ani sa nemienim zaoberať človekom, ktorý nie je spokojný dovtedy, kým si nenájde niečo, aby mohol do druhého kopnúť,“ myslí si Martina, ktorá so smiechom skonštatovala, že sa stihla porozprávať už asi so stovkou slovenských dovolenkárov.

Prázdniny vo štvorhviezdičkovom hoteli, za ktoré Šimkovičovci zaplatili 120 000 Sk, si napriek všetkému pochvaľujú. Oddychujú, trávia čas na pláži, večer sa chodia zabávať. Ibize sa však už zrejme nadobro vyhnú! „Hlavne kvôli svojej rodine uvažujem, že nabudúce si vyrazíme tam, kde bude menej Slovákov. Čo je však niekedy škoda, lebo práve na dovolenke sa dá nájsť veľa nových priateľov,“ dodala moderátorka.

Martina Šimkovičová: Na Ibizu
Zobraziť galériu (10)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu