Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Andrea Verešová: Miss? Teraz už som mamou!

Modelka sa teraz naplno venuje len dcérke. Zobraziť galériu (11)
Modelka sa teraz naplno venuje len dcérke.

BRATISLAVA - Andrea Verešová (26) je ako bývalá Miss Slovensko jednou z tvárí nového ročníka Miss Slovensko 2008. Na včerajšom oficiálnom odštartovaní súťaže krásy však chýbala.

„Andrejka uprednostnila materské povinnosti,“ objasnila riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová. Fakt, že modelka účasť zrušila na poslednú chvíľu, však nahráva rôznym špekuláciám... „Ale kdeže, všetko je v poriadku. Sme zdravé a spokojné,“ vysvetlila hrdá mamička, ktorá vraj len uprednostnila materské povinnosti pred pracovnými.

„Rodina je pre mňa prvoradá a aj keď ma pozvanie na prezentáciu Miss nesmierne potešilo, cesta z Prahy je pre malú ešte veľmi náročná, nechceli sme riskovať,“ hovorí Andrea, ktorej mamičkovské povinnosti na kráse ani v najmenšom neubrali. „Nedávno mi manžel povedal, že som nikdy nebola krajšia ako teraz po pôrode,“ prezrádza Andrea. A za prácou vraj vôbec nesmúti: „Všetko má svoj čas. Ponuky zatiaľ odmietam kvôli dcérke a rodine, ale keď príde ten správny čas, vrátim sa na predvádzacie móla.“ Podľa informácií Nového Času by sa tak malo stať už možno v októbri.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu