Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Britney ponúkla exmanželovi 2 milióny dolárov za deti

Zobraziť galériu (20)

LOS ANGELES – Speváčka Britney Spears ponúkla svojmu exmanželovi Kevinovi Federlinovi dva milióny dolárov, ak stiahne žiadosť o starostlivosť o synov.

Dva milióny dolárov, v prepočte takmer 50 miliónov korún, mu ponúka popová princezná za to, že získa väčšinové právo na starostlivosť o Seana a Jaydena.

Federline žiada 70 % starostlivosti a exmanželke chce nechať len 30 %. Tento týždeň sa však majú zísť právne tímy oboch bývalých partnerov a prerokovať prípadnú starostlivosť mimosúdnou cestou. Rozvodový súd im priklepol starostlivosť v podiele 50 na 50. Za dva milióny dolárov chce Britney získať pomer 70 ku 30 vo svoj prospech. Ďalej požaduje, aby Kevin prestal o nej v médiách hovoriť ako o zlej matke a špiniť jej povesť.

„Je starostlivá a oddaná matka, aj napriek jej divokému životnému štýlu. Deti pre ňu znamenajú všetko. Viac-menej sa zmierlia s faktom, že to smeruje k tomu, že o ne príde,“ prezradil zdroj časopisu NOTW. „Je úplne šialená pri pomyslení na to. Dobre vie, že nevyhrá plnú starostlivosť, takže sa rozhodla dosiahnuť kompromis s Kevinom, kde by mala väčšinovú starostlivosť o deti ona. Ak by získal práva on, znamenalo by to platiť mu veľké sumy v alimentoch. Britney si myslí, že mu ide hlavne o peniaze. Dúfa, že ak mu dá veľa peňazí, mohol by to prijať a tým sa knockoutoval!“ dodal zdroj.
Kevin zatiaľ dostáva každý mesiac v rámci manželského vyrovnania 20 tisíc dolárov. Tie mu však musí Britney platiť len do novembra.

„Jednoducho, chce byť matkou. Je to pre ňu frustrujúce,“ priznala právnička Laura Wasserová, ktorá Briteny zastupuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu