Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Angelina Jolie: Brad mi nikdy nepovedal - milujem ťa!

Darmo sa Brad pozerá Angeline do očí, ich pohľady sa nestretnú... Zobraziť galériu (25)
Darmo sa Brad pozerá Angeline do očí, ich pohľady sa nestretnú... (Zdroj: ČTK)

LOS ANGELES - Zbytočné emócie a pátos do vzťahu Angeliny Jolie a Brada Pitta rozhodne nepatria. Sladké lichôtky sú im protivné, o čom svedčí skutočnosť, že si údajne vzájomne nikdy nehľadeli do očí a nepovedali si "milujem ťa".

Aj keď majú spolu štyri deti, podľa Angeliny vyznaním lásky veľmi šetria. „Nemyslím si, že sme si niekedy hovorili, milujem ťa. Teda som si istá, že sme si to povedali, ale radšej by sme si jednoducho dali päsťou,“ tvrdí 32-ročná Angelina.

O 11 rokov starší Brad ju musel získavať pomerne dlho. Všetci ich už videli ako pár, ale Angeline trvalo, než sa do neho naozaj zamilovala. Prvá iskra medzi nimi preskočila pri nakrúcaní filmu Mr. & Mrs. Smith v roku 2005, keď bol Pitt ženatý s Jennifer Anistonovou.

„Myslím si, že svet to vedel skôr než ja. Užili sme si pri filmovaní toľko zábavy, strieľali zbraňami, jazdili spolu na bicykloch, takže by som to mohla tušiť. Ale v ňom je oveľa viac, než by ľudia predpokladali. Je to oveľa jedinečnejší muž než ktorýkoľvek, s ktorým som sa stretla,“ priznala filmová Lara Croft pre magazín Marie Claire.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu