Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Angelina si chce udržať Brada ďalšou adopciou

Brad a Angelina uvažujú o ďalšej adopcii Zobraziť galériu (17)
Brad a Angelina uvažujú o ďalšej adopcii

LOS ANGELES – Angelina Jolie chce svoje vlastnej dcére Zahare priviesť domov ďalšieho súrodenca z jej rodnej Etiópie. Zároveň vraj dúfa, že nový adoptívny prírastok do rodiny stmelí jej vzťah s Bradom Pittom.

Kráska a jej milenec vyrazia do východoafrickej krajiny na jeseň, aby si tam v sirotinci vyhliadli ďalšie dieťa. Bude to už piate. Spoločne si už osvojili šesťročného Maddoxa z Kambodže, trojročného Paxa Thiena z Vietnamu a dvojročnú Zaharu z Etiópie. Okrem toho sa im vlani v máji narodila ich vlastná dcéra Shiloh Nouvel.

„Brad a Angelina netaja svoje nadšenie rozširovať "dúhovú" rodinu. Angelina cíti, že kým Shiloh bude vyrastať a sledovať podobu medzi sebou a svojim vlastnými rodičmi a Maddox a Pax budú spojení miestom narodenia, Zahara nebude mať žiadne podobné blízke puto. Brad a Angelina dúfajú, že keď nájdu bráčeka alebo sestričku pre Zaharu, pomôže jej to cítiť sa lepšie a byť šťastná vo svojej vlastnej koži. Angelina tiež dúfa, že sa s Bradom zase zblížia,“ tvrdil zdroj britskému Daily Mail.

Adopčné šialenstvo nezasiahlo len "Brangelinu", ako zvyknú médiá označovať Pitta s Joliovou. Medzi hviezdy, ktoré adoptujú o dušu je aj Sharon Stone či Madonna. Nedávno si dieti touto cestou zadovážili i speváčka Sheryl Crow aj herečka Meg Ryan. O adopcii uvažuje Gwyneth Paltrow a Ricky Martin si chce adoptovať deti z každého kontinentu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu