Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Samo Tomeček: Na Jadrane s priateľkou!

V Chorvátsku si to spolu poriadne užívali. Zobraziť galériu (2)
V Chorvátsku si to spolu poriadne užívali.

BRATISLAVA/CHORVÁTSKO - Prezradila ich až dovolenka! Takmer rok sa podarilo ukrývať priateľku idolu dievčenských sŕdc Samuelovi Tomečkovi (21).

S priateľkou Jankou (21) z Bratislavy si minulý týždeň užíval dovolenku v stredisku Tučepi na Makarskej riviére a ich horúce dotyky a bozky svedčili o tom, že sú do seba zamilovaní po uši.

„S Jankou sme už takmer rok,“ prezradil spevák, ktorý svoju lásku pred okolím neskrýval, ale bol rád, že sa mu ich vzťah až doteraz podarilo pred médiami tajiť. „Na dovolenke sme boli osem dní aj s kamarátmi. Išli sme na vlastnú päsť a bolo výborne,“ hovorí Samo, ktorý s priateľkou pri Jadranskom mori oslávil aj nedávne meniny.

„Užívali sme si jeden druhého. Od Janky som dostal veľmi pekné tričko,“ dodal exsuperstárista. Vzťah so svojou láskou považuje za krásny a je rád, že sa ich cesty stretli. „S Jankou sa poznáme už dlhší čas, ale chodiť sme spolu začali len pred necelým rokom,“ vysvetľuje spevák, ktorý zatiaľ so svojou priateľkou v spoločnej domácnosti nežije a neplánuje ani svadbu. „Máme ešte čas, veď sme mladí,“ dodal s úsmevom. Po prázdninách ho opäť čaká práca v nahrávacom štúdiu a škola. Sympatická Janka tak zrejme bude so svojou láskou menej ako počas leta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu