Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Bouček bude odhaľovať neveru po slovensky

Libor Bouček Zobraziť galériu (8)
Libor Bouček

BRATISLAVA - Televízia JOJ odštartuje jeseň s Liborom Boučkom, nádejnými nevestami a Mojsejovcami.

Dávku romantiky ponúkne svojim divákom v reality šou Vyvolená, v ktorej budú nádejné nevesty bojovať o jedného ženícha. Mal by ním byť najžiadanejší slobodný muž Slovenska, ktorý hľadá krásnu, vzrušujúcu a inteligentnú partnerku. V médiách sa objavila informácia, že by malo ísť o športovca Juraja Baču, televízia to však nepotvrdila a jeho meno stále tají. Reality šou s mottom "Je čas zaľúbiť sa" bude moderovať Libor Bouček, bývalý manžel moderátorky markízackych Televíznych novín Marianny Ďurianovej.

Prvý diel odvysiela TV JOJ vo štvrtok 12. septembra o 21:00. Nevesty sa budú na televíznych obrazovkách objavovať raz týždenne a podľa programového riaditeľa JOJ-ky Františka Borovského vraj už ponúkli veľa zaujímavého. "Máme veľmi dobrú zostavu dievčat a žien. Sú krásne, ale hlavne sme vsadili na ich charakterové vlastnosti," povedala o adeptkách výrobná riaditeľka TV JOJ Alexandra Dubovská. Vyvolenú bude uvádzať pieseň v podaní Marcela Palondera a Anity Soul. Nakrúca sa na Lednickom zámku na Morave, ktorý má televízia prenajatý celý aj so záhradami.

Libor Bouček bude na JOJ-ke moderovať aj reláciu Nevera po slovensky, v ktorej sa bude snažiť divákom dokázať, že sa "to" môže stať aj im. Ľudia, ktorí boli podvedení svojím partnerom, budú pred celým Slovenskom odhaľovať svoje životné príbehy. Súčasťou šou budú aj nakrútené odhalenia nevery.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu