Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nikodým nakrútil Milionára a odišiel do Indie

Martin podniká dobrodružné výpravy každý rok. Minulý rok bol na Macchu Picchu v Peru. Zobraziť galériu (10)
Martin podniká dobrodružné výpravy každý rok. Minulý rok bol na Macchu Picchu v Peru.

BRATISLAVA - Martin Nikodým sa v Slovenskej televízii ešte ani poriadne neohrial a už je preč.

Po tom, ako nakrútil päť častí vedomostnej súťaže Milionár, si zbalil kufre, sadol do lietadla a už ho nebolo. Včera presne o 13.35 hod. odletel z rakúskeho Schwechatu do Indie. Jeho dobrodružnej výprave nezabránila ani premiéra Milionára, ktorú STV odvysiela už dnes večer.

Martin Nikodým mal odísť na dovolenku už dávnejšie, no tým, že prijal ponuku STV na moderovanie Milionára, cestu do Indie musel odložiť. Keď sa mu však podarilo nakrútiť päť častí vedomostnej súťaže, prebookoval si letenku a včera spokojne odletel do Ázie. Jeho dobrodružstvo sa však v Indii nekončí, Martin si spolu s kamarátmi, s ktorými takéto výpravy podniká každý rok, plánuje pozrieť aj Nepál a domov by sa mal vrátiť až koncom apríla.

A čo na túto dlhú Nikodýmovu dovolenku hovorí STV? Museli kvôli nemu posunúť ďalšiu výrobu súťaže? „Vieme o tom, že Martin odletel na dovolenku. Nakrútil päť častí Milionára, čo vystačí, kým sa vráti,“ vyjadril sa hovorca STV Jozef Gogola.

Premiéra Milionára je pre Nikodýma zrejme nepodstatná. Keď bude dnes o 20.00 hod. znieť na estévečke úvodná zvučka vedomostnej šou, Martin si už bude užívať v Indii.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu