Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

ExVyvolený Erik: Neprišiel na súd!

Erik Hilár Lakatošovie Zobraziť galériu (20)
Erik Hilár Lakatošovie

SVIDNÍK - Kontroverzný víťaz reality šou VyVolení Hilár Lakatošovie dnes neprišiel na svoj súdny proces vo Svidníku, kde čelí obžalobe za napadnutie viacerých ľudí.

Erik súdu doručil lekársku správu, podľa ktorej má vyvrtnutý členok. Najbližšie pojednávanie súd určil na 12. septembra. O jeho vydanie žiada susedné Česko, slovenská justícia však vydanie podmienila práve ukončením jeho prípadov na Slovensku.

"Aj keď sa riadne ospravedlnil, súd vo veci už musí konať. Ak nepríde na najbližšie pojednávanie, budem uvažovať aj o väzbe," povedal po neúspešnom pojednávaní sudca svidníckeho súdu Štefan Bujňák.

Podľa obžaloby Lakatošovie na Silvestra v roku 2004 vo svidníckom bare napadol troch mužov a spôsobil im zranenia. Na mužov zaútočil sklenenými pohármi, ktoré im rozbil na hlavách. O niekoľko mesiacov údajne napadol aj policajnú hliadku. Bujňák nespresnil, aký trest mu hrozí.

Erik je okrem toho v Bratislave obvinený z výtržníctva. V júni ho po vyše troch mesiacoch prepustili z väzby.

V susednom Česku Erika odsúdili na verejnoprospešné práce za krádež. Trest sa však neskôr zmenil na 200 dní väzenia, keďže na práce nenastúpil. České orgány síce na Erika vydali európsky zatykač, podľa rozhodnutia bratislavského krajského súdu sa však pred jeho vydaním musí skončiť najprv stíhanie na Slovensku.

Lakatošovie zvíťazil v druhej sérii VyVolených v televízii JOJ. Počas vysielania súťaže vyvolával škandály rozprávaním o svojej transsexuálnej minulosti, ale aj vyhláseniami, že sa v Česku živil prostitúciou a užíval drogy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu