Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Ekkert prešliapal Kubániho!

Víťaz veľkej letnej stávky Rasťo Ekkert krátko po tom, ako prišiel do cieľa na Zlatých pieskoch. Zobraziť galériu (4)
Víťaz veľkej letnej stávky Rasťo Ekkert krátko po tom, ako prišiel do cieľa na Zlatých pieskoch.

BRATISLAVA - Moderátor Rasťo Ekkert (37) porazil Joža Kubániho (42). Šesťstopäťdesiatkilometrovú trasu po vlastných z najvýchodnejšej obce Slovenska Novej Sedlice do Bratislavy zvládol rýchlejšie a včera krátko pred pol desiatou dorazil do vytúženého cieľa na Zlatých pieskoch.

Jožo Kubáni mal v tom čase pred sebou ešte posledných 40 kilometrov. Do Bratislavy prišiel až podvečer.

Rasťa Ekkerta na Zlatých pieskoch privítali priatelia. „Bolo to veľmi náročné. Keď som do toho išiel, nemyslel som si, že to bude také ťažké. Neveril som, že Joža porazím, je Tatranec a určite je aj lepší chodec. V mojom prípade ale vyhrala pevná vôľa,“ podelil sa o svoje zážitky bezprostredne po príchode do cieľa Rasťo Ekkert. Na jeho pochode Slovenskom mu chýbali nielen blízki, ale aj adrenalín. „Každý deň som 12 až 14 hodín šliapal a bolo to náročné, najmä na psychiku,“ dodal redaktor televízie JOJ.

Jožo Kubáni dorazil do cieľa až podvečer. „Za posledné tri noci som spal asi 11 hodín. Keď som prišiel do Trnavy, bol som si istý, že vyhrám,“ povedal sklamaný moderátor po tom, ako mu na Zlatých pieskoch povedali, že ho kolega Ekkert porazil o niekoľko hodín.

Obaja redaktori - dobrodruhovia sa na pešiu púť vydali 1. júla a ich stávka mala dať jasnú odpoveď na to, ktorý z nich je lepší. V minulosti Rasťo Ekkert absolvoval cyklistickú túru po Slovensku, Jožo Kubáni má za sebou pochod od Tatier k Dunaju.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu