Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Brad Pitt a Angelina Jolie: Predsa sa vezmú?

Špekulácie o svadbe Angeliny a Brada naberajú ostrejšie kontúry. Zobraziť galériu (26)
Špekulácie o svadbe Angeliny a Brada naberajú ostrejšie kontúry.

LOS ANGELES - A je to tu! Po dlhotrvajúcich špekuláciách a fámach sa schyľuje ku skutočnej svadbe.

Americký hviezdny pár Brad Pitt a Angelina Jolie podpísali podľa ich známych predmanželskú zmluvu v hodnote 220 miliónov dolárov. Tá má zabezpečiť nielen ich, ale najmä ich štyri deti. Svadbu plánuje herecké duo na jar.

Svadba by mala byť v apríli v Taliansku, zrejme u ich spoločného hereckého priateľa Georgea Clooneyho v jeho toskánskej vile. A hoci ju dlho odmietali, podpisom predmanželskej zmluvy sa k nej bezpochyby schyľuje. „Nechcú nechať nič na náhodu. Ujasnili si finančné záležitosti, aby sa na svoj veľký deň mohli pred oltárom pobozkať s pocitom, že všetko zabezpečili,“ prezradil ich známy.

Angelina, ktorej už krachli dve manželstvá, sa k svadbe dlho nemala. Brad sa však túžbou po manželstve netajil a teraz sa zdá, že jeho trpezlivosť zbiera ovocie. Zmluva je výhodná aj pre ich deti, tri adoptované a jedno vlastné. „Deti budú ich legálnymi dedičmi bez akýchkoľvek pochýb,“ uviedol ich známy a tiež prezradil, že medzi Bradom a Angelinou sa stále ešte sem-tam zaiskrí. „Nie je to rozprávkový život. Majú svoje hádky, od spôsobu výchovy detí až po Angelininu žiarlivosť, predovšetkým ohľadom Jennifer Aniston.“

Angelina sa údajne stále bojí toho, že Brad sa raz vráti k exmanželke. Ten to však odmieta a okrem toho plánuje párik ešte dve deti - jedno vlastné a jedno adoptované.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu