Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Matka Brada Pitta ignoruje Angelinu

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: ČTK)

LOS ANGELES - Vzťah Pittovej rodiny k Jennifer Anistonovej je hollywoodskej kráske Angeline Jolie tŕňom v oku už dlho. Jej zúrivosť dospela opäť do bodu varu pri poslednej oslave Dňa otcov.

Bradova súčasná partnerka totiž pripravila k príležitosti tohto sviatku všetkých otcov párty. Potenciálna svokra Jane Pittová ale prišla neskoro. A čo je horšie! Radšej sa stretla s Jennifer. "Keď sa Jane vrátila na večierok, Angelina ju neprijala a po párty mala s Bradom veľkú hádku kvôli Jennifer a ako stále zasahuje do jeho života," prezradil zdroj americkému magazínu Life and Style Weekly.

Niekoľko dní na to vraj Bradov brat Doug Pitt verejne hovoril o jeho bývalej manželke ako o Jen a priateľke Pittovcov. Angelina mu údajne naštvaná volala, že s tým má nabudúce prestať a nehovoriť na verejnosti o hviezde seriálu Priatelia. Na Bradovu matku nakoniec začala tlačiť cez deti. "Angelina je matkou Janinych vnúčat a myslí si, že by si tak zaslúžila viac rešpektu. Povedala jej: "Pokiaľ ma naďalej nebudeš rešpektovať a správať sa tak, potom neuvidíš Shiloh. Začala sa vyhrážať celej rodine," dodal nemenovaný zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu