Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Veliteľka Victoria

Na tlačovej konferencii Victoria pútala pozornosť odvážnou dekoltážou. V porovnaní s krivkami Mel C je až chorobne štíhla. Zobraziť galériu (23)
Na tlačovej konferencii Victoria pútala pozornosť odvážnou dekoltážou. V porovnaní s krivkami Mel C je až chorobne štíhla.

LONDÝN - Hoci svetové turné odštartujú staronové Spice Girls až v decembri, Victoria Beckham (33) diriguje ostatné členky skupiny už teraz. Kolegyniam naordinovala prísnu diétu a až dvesto „sklápačiek“ denne!

Návrat Spice Girls sa začne v americkom Los Angeles, meste, ktoré sa stalo novým domovom Beckhamovcov. Britke Victorii veľmi záleží na tom, aby sa v USA dobre zapísala, a je odhodlaná urobiť všetko, aby ich prvé vystúpenie bolo úspešné. Preto je posadnutá dosť nešťastnou myšlienkou: aby aj ostatné spajsky - Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell a Mel B - boli rovnako sexi ako v 90. rokoch, keď bola babská kapela na vrchole slávy. To, že majú o desať rokov viac, pre ňu nehrá vôbec žiadnu úlohu.

Očakáva, že sa budú riadiť jej programom na chudnutie - denne dvesto „sklápačiek“ a jesť pritom iba sóju, jahody a šalát. Len aby ostatným spajskám nezačali jej diktátorské spôsoby liezť na nervy skôr, ako sa stretnú na pódiu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu