Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Beckhamovej džínsy sú lacný brak!

Návrhár kritizuje rifle od Victorie Beckham Zobraziť galériu (3)
Návrhár kritizuje rifle od Victorie Beckham

LOS ANGELES - Bývalá spajska Victoria Beckham (32) sa od čias, keď zavesila mikrofón na klinec, venuje okrem rodeniu detí a písaniu kníh aj navrhovaniu.

Jej nová kolekcia bielych džínsov DVB pre americkú značku Rock & Republic sa však dočkala ostrej kritiky od módneho návrhára Roberta de Keysera.

„Cena džínsov od Victorie Beckham je premrštená. Na rozdiel od iných luxusných texasiek ich totiž vyrábajú v Číne z lacných materiálov,“ vyhlásil Keyser, šéf módneho domu Dekeyser Fashions, pod ktorým Victoria donedávna predávala svoje kolekcie. „Čokoľvek sa u nás naučila, podľa všetkého zabudla,“ dodal uštipačne. Victoria však kritiku odmieta: z nekvalitných materiálov boli vraj ušité len vzorové modely, neskoršia produkcia sa už bude šiť v Kanade. Na nohavice, ktorých cena začína od 6 000 Sk vyššie, by sa také niečo aj patrilo...

Vicky ako návrhárka zrejme skončí aj v značke Rock & Republic. S touto firmou sa navzájom obviňujú z neplnenia zmluvy. Victoria vraj zanedbáva svoje reklamné povinnosti, výrobca zasa neplatí, koľko sľúbil. V novembri ju z módnej šou musela vyviesť ochranka - dostala hysterický záchvat, pretože jej návrh do prehliadky nezaradili. Zmluva by sa mala predĺžiť na prelome júna a júla, no vo firme o tom zatiaľ nehovorili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu