Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Maroš Kramár: Tunel som venoval svojej žene

Maroš Kramár mesačne najazdí niekoľko tisíc kilometrov Zobraziť galériu (10)
Maroš Kramár mesačne najazdí niekoľko tisíc kilometrov

BRATISLAVA - Sobotňajšiu jazdu Davida Coultharda v Bratislave, ktorý na niektorých úsekoch preletel skoro tristokilometrovou rýchlosťou si prišiel pozrieť aj herec Maroš Kramár.

„Bývame hneď pri tuneli, takže sme to mali ako z prvej ruky,“ priznal sa pre Bleskovky.sk 48-ročný predstaviteľ gynekológa Daniela Fabiána z Ordinácie v ružovej záhrade. „Máme z toho najväčšiu radosť, lebo tie tiráky konečne nebudú chodiť okolo nášho domu. Daroval som ho svojej žene k jubileu,“ zavtipkoval.

Ako poznamenal, motor formuly počul ešte z domu. „Zľakol som sa, či aj náklaďáky nebudú také hlučné, ale to asi nie.“ Sám si však tiež vyskúšal, aké je to sedieť v monoposte F1. „Pred ôsmymi rokmi som si v Grécku sadol do formuly tímu West McLaren Mercedes, kde bol ešte vtedy aj David Coulthard.“

Podľa vlastných slov adrenalínové športy veľmi nevyhľadáva, ale vďaka svojmu povolaniu sa k nim sem-tam dostáva. Takže dobre vie, aký je to pocit byť vo formule. „V tom Grécku bolo šialené teplo. Sedieť v kokpite a potiť sa v tom overale je iné, ako to vidieť len v televízii,“ povedal Kramár.

Herec v týchto dňoch dokončuje Ordináciu v ružovej záhrade a v Čechách nakrúca seriál Letiště. Pripadá si preto niekedy ako pilot David Coulthard, ibaže na trase Praha – Bratislava. Mesačne vraj najazdí až šesť alebo sedem tisíc kilometrov. „Moje druhé povolanie je pilot,“ smeje sa Kramár. Na nový tunel bol veľmi zvedavý. „Je veľmi pekný, videl som ho ešte ako stavenisko a teším sa, kedy ho budem môcť prejsť na aute,“ dodal pre Bleskovky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu