Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Útok na Mika Hladkého! Gladiator zrušil koncert

Takto agresívne na Mika Hladkého neznámy mladík priamo na pódiu zaútočil... Zobraziť galériu (15)
Takto agresívne na Mika Hladkého neznámy mladík priamo na pódiu zaútočil... (Zdroj: Nový Čas)

ALEKŠINCE - Na lídra skupiny Gladiator Mika Hladkého (35) surovo zaútočil agresívny mladík.

Čo vyholeného muža rozhnevalo do tej miery, že mal potrebu riešiť to ručne? Bitka na pódiu sa strhla bleskovo a všetci zostali šokovaní. Rozhnevaný muž vyskočil k spevákovi a uštedril riadnu ranu.

"Stalo sa to na nedávnom zraze motorkárov neďaleko Považskej Bystrice v Manínskej tiesňave. Gladiator boli zlatým klincom programu. Všetci sa na nich tešili,“ prezrádza Pavel, ktorý patrí medzi nadšencov rockovej kapely.

Hoci bolo vystúpenie Gladiatorov pre mnohých lákadlom, pre 25-ročného mladíka to bola zrejme výzva k nezmyselnému útoku. Už pri prvej pesničke bolo jasné, že niečo visí vo vzduchu. „Na pódium niekto hodil pohár piva. Chalani z kapely si to však nevšimli, pretože pohár trafil osvetlenie a tak hrali ďalej,“ vykresľuje situáciu Pavel.

Pri tretej pesničke, ani nie desať minút po začiatku koncertu, sa už na pódium driapal podgurážený vystrihaný útočník. „Preliezol zábradlie. Zrejme mal vypité a bolo jasné, že sa chce biť. Nikto si ho nevšimol, až keď sa z ničoho zjavil pri Mikovi. Spieval a on doňho surovo sotil. Strhla sa bitka. Až potom zasiahli traja chlapi,“ dodáva očitý svedok nepríjemnej šarvátky.

Rozzúrený spevák z obavy pred ďalším útokom odmietol koncert dohrať a spolu s kapelou podujatie okamžite opustil. Čo bolo príčinou agresie neznámeho útočníka sa zistiť nepodarilo, rovnako ako ani názor speváka, ktorého si útočník vyhliadol za obeť.

Miko Hladký do redakčnej uzávierky nedvíhal telefón a neodpovedal ani na esemesky. S jeho bratom Marošom sa nám na poslednú chvíľu podarilo spojiť a incident stručne okomentoval:“ Zlyhala ochranka, preto sme koncert neodohrali do konca.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu