Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Müller je stále na psychiatrii

15. 5. 2007, 17.42 hod.: Speváka prišla až na oddelenie odprevadiť jeho priateľka Vanda. Zobraziť galériu (15)
15. 5. 2007, 17.42 hod.: Speváka prišla až na oddelenie odprevadiť jeho priateľka Vanda.

KOŠICE - Koniec dohadom! Spevák Richard Müller (46) je stále hospitalizovaný na psychiatrickej klinike v Košiciach.

Nový Čas ho včera popoludní pristihol, keď sa spolu s priateľkou vracal pravdepodobne z vychádzky späť na oddelenie. Je obdivuhodné, že rocker nestráca nádej a do boja s manicko-depresívnou psychózou sa pustil plnými silami. Palce mu držia aj jeho fanúšikovia, ktorí mu do nemocnice posielajú darčeky...

Spevák Rišo Müller svoj ťažký boj s nepríjemnou chorobou nevzdal. Hoci to vyzeralo, že v piatok večer z nemocnice utiekol, napokon sa ukázalo, že si iba na niekoľko hodín „odskočil“ na koncert svojej obľúbenej speváčky Hany Hegerovej. V liečbe pokračuje poctivo ďalej. A jeho priateľka Vanda Wolfová (36) mu pomáha zo všetkých síl a stojí verne pri ňom. Aj včera popoludní ho prišla navštíviť a potom ho odprevadila až na oddelenie. Müller mal totiž problémy vyjsť po schodoch na prvé poschodie a zadýchal sa.

Okrem Vandy však pri spevákovi stoja aj jeho fanúšikovia. A tí mu dokonca ako podporu posielajú do nemocnice aj darčeky. Včera, krátko pred 15. hodinou, vošiel do psychiatrickej kliniky kuriér a v nemocnici sa zdržal približne 15 minút. Keď vychádzal, Nový Čas ho oslovil so záujmom o to, či môže prezradiť, komu zásielku doručoval. „Bola to zásielka pre pána Müllera,” prezradil poslíček. Čo v nej bolo, nevedel, ale potvrdil, že na oddelení ju prebrali sestry s prísľubom, že spevákovi balíček odovzdajú.

Spevák teda ťažký boj so svojou chorobou nevzdal a aj on sám má záujem, aby sa cítil lepšie. A aby sa (možno) znovu vrátil na pódiá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu