Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Müller mal tajnú návštevu!

Spevákov pobyt na klinike je prísne utajovaný. Zobraziť galériu (3)
Spevákov pobyt na klinike je prísne utajovaný.

KOŠICE - Zdravotný personál na psychiatrii v Košiciach o hospitalizácii a zdravotnom stave speváka Riša Müllera (46) stále mlčí.

Včera sa však predsa len niečo zmenilo. Rockerov mercedes, ktorý bol už niekoľko dní zaparkovaný za klinikou, tam odvčera nestojí. Zo zadného vchodu nemocnice sa v piatok popoludní vyrútila neznáma blondína, nasadla do luxusného auta a stratila sa v košických uliciach.

Je piatok, 15.10 hod. Pri zadnom vchode I. psychiatrickej kliniky Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach, kde je od utorka hospitalizovaný Richard Müller, sa rozletia dvere a rýchlym krokom z nich kráča neznáma žena. Blondínka ukrytá za veľkými tmavými okuliarmi mieri k čiernemu mercedesu, ktorý patrí spevákovi, nasadá doň a veľkou rýchlosťou mizne v uliciach Košíc. Kto bola táto mladá žena, sa nám nepodarilo zistiť.

Spevák či jeho blízki si zrejme uvedomili, že práve nápadné čierne auto s bratislavskou ešpézetkou je dôkazom Müllerovho záhadného pobytu na psychiatrii. A tak sa postarali o to, aby vozidlo zmizlo...

Okrem zamestnanca centrálneho príjmu, ktorý vo štvrtok Novému Času potvrdil, že Müller naozaj na tomto oddelení leží, však zaregistrovali prítomnosť prominentného hosťa aj viacerí pacienti. „Pán Müller je izolovaný od ostatných pacientov. Je stále zavretý v izbe, z ktorej vôbec nevychádza,“ prezradil jeden z pacientov oddelenia.

No lekári o spevákových problémoch hovoriť odmietajú. Novému Času sa z lekárskych kruhov podarilo zistiť, že dokonca ani v denných hláseniach o stave pacientov sa Müllerovo meno nespomína! A vyjadriť sa odmieta aj hovorkyňa košickej fakultnej nemocnice Jaroslava Oravcová: „Tento prípad nebudeme komentovať.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu