Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Svadba s Penkom? Omyl

Na svadbe s Penkom síce Lucka žiarila šťastím, v duchu však už tušila, že to bol zlý krok. Zobraziť galériu (12)
Na svadbe s Penkom síce Lucka žiarila šťastím, v duchu však už tušila, že to bol zlý krok.

PRAHA - Až s odstupom piatich rokov Lucie Bílá prvýkrát úprimne hovorí o dôvodoch rozpadu svojho prvého manželstva so Stanislavom Penkom.

„Stáňo, strašne sa ti ospravedlňujem! Nikdy sa to nemalo stať. Ja som ťa dostala do situácie, v ktorej si sa nikdy nemal ocitnúť,“ hovorí speváčka vo svojom životopise Jen krátká návštěva potěší. Vzťah s pozaunistom na začiatku vyzeral idylicky. Keď Lucie ležala v nemocnici so zápalom ušného nervu, Penk bol stále po jej boku. Veci sa však začali komplikovať.

„Tvrdošijne sa ma vypytoval na minulosť - že vraj nemôže mať ku mne plnú dôveru, ak mu nepoviem o sebe všetko - do najmenších detailov. Podrobnosti chcel počuť hlavne preto, aby sa mohol rozzúriť. Bol ako ,Doktor Jekyll a Mistr Hyde‘ a nikdy som nevedela, ktorý práve príde domov, ktorý sa ráno vedľa mňa zobudí...“ píše speváčka.

Priznáva, že by sa vtedy najradšej vôbec nevydávala. „Vidím sa, ako sa veziem v koči po lanškrounskom námestí, a ja márne prekonávam pocit, že som chytená, že len presvedčivo hrám úlohu šťastnej nevesty,“ opisuje Bílá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu