Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lucie Bílá: Pokorného som zbalila ja

Bílá s podnikateľom Radkom Pokorným prežila len niekoľko týždňov. Zobraziť galériu (11)
Bílá s podnikateľom Radkom Pokorným prežila len niekoľko týždňov.

PRAHA - Prešedivený elegán v okuliaroch s diplomatickým kufríkom.

„Skrátka, každým coulem těžký intoš,“ píše Lucie Bílá vo svojom otvorenom životopise Jen krátka návštěva potěší o podnikateľovi Radkovi Pokornom, ďalšom chlapovi, ktorý preletel jej životom a srdcom ako vietor.

„V podstate som Radka zbalila sama,“ priznáva Lucie Bílá, ktorá atraktívneho podnikateľa po prvýkrát uvidela na odovzdávaní cien Akadémie populárnej hudby a dala ho preto pozvať na voľbu Miss ČR 2001 do Brna, aby sa s ním mohla zoznámiť. „O druhej sme sa zoznámili, o šiestej na čiernom porsche odišiel do Prahy. Potom bolo prvé rande.

Prišiel o hodinu neskôr s dvomi priateľmi. Vraj neuverím, čo sa mu všetko prihodilo: policajti, strieľačka, prepadnutie, všetky pneumatiky prepichnuté - no hrôza a smršť,“ spomína speváčka a v skratke tak presne vystihuje aj svoj vzťah s Pokorným. „Na ničom sa s ním nedalo dohodnúť, žiadna dohoda neplatila, na jeho slovo sa nedalo spoľahnúť... V tej rýchlosti mi nestačil povedať, že má stálu priateľku, a nestihol povedať ani jej, že má novú - dozvedela som sa to z novín,“ uzatvára Lucie kapitolu o mužovi, ktorý jej životom preletel ako vietor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu