Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Lucie Bílá je blond

Lucka Bílá dramaticky zmenila imidž. Zobraziť galériu (8)
Lucka Bílá dramaticky zmenila imidž.

PRAHA – Plavovlasá Lucie Bílá (40)? To tu ešte nebolo! Na svoje havranie vlasy si česká slávica ešte nikdy nedala siahnuť.

Boli jej chválou. „Čo mi ostávalo? Po prvýkrát v živote hrám v činohre a tá moja rola vyžaduje zmenu imidžu, tak je zo mňa blondína,“ hovorí Bílá.

Už 15. marca sa speváčka predstaví v divadle Ta Fantastika po boku Davida Prachařa v hre Produkt, kde stvárni tvrdohlavú „hérečku“, blondínu s maniermi hollywoodskych hviezd. „No, ako sa cítim? Vždy som si myslela, že keď budem mať modré očičká, budem vidieť namodro. Takže sa cítim normálne ako blondína,“ zverila sa speváčka, ktorá si teraz v hojnom množstve nakupuje čierne parochne. Márna snaha otehotnieť Bílú zmenila. Izbička pre dieťatko však nezostala prázdna, okupuje ju rotvajler Arnold.

„Je to vtedy, keď s nami práve nespí v posteli,“ smeje sa speváčka, ktorá Arnoldovi zaobstarala aj opatrovateľku. „Keď nie sme doma, aby mu nebolo smutno,“ priznáva speváčka-herečka. „Dieťatko nie je, všetky zmeny mi pomáhajú,“ uzatvára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu