Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Travolta núdzovo pristál

Travolta sa takmer zabil. So svojím pokazeným lietadlom ledva pristál v Írsku. Zobraziť galériu (8)
Travolta sa takmer zabil. So svojím pokazeným lietadlom ledva pristál v Írsku.

SHANNON - Nadšený amatérsky letec John Travolta (53) sa začiatkom týždňa poriadne zapotil vo vzduchu. So svojím Boeingom 707, ktorý sám pilotoval, musel núdzovo pristáť v írskom Shannone.

Travolta letel z Nemecka do New Yorku, keď sa vyskytli problémy s motorom. Kapitán John stihol na poslednú chvíľu dosadnúť na zem. Travolta je kvalifikovaný pilot a sám lieta po celom svete. Teraz mu však táto záľuba priniesla dlhé chvíle napätia a strachu. Na shannonskom letisku v juhozápadnom Írsku síce pristál, bol však v šoku. „Ak by to nestihol do Shannonu, mohol to byť jeho koniec. Určite si viete predstaviť, ako mu odľahlo,“ hovorí svedok pristávania.

Boeing zostal pre technické problémy v Shannone, kde sa ho ujali mechanici, zatiaľ čo Travolta odletel prenajatým strojom do USA. Pre herca to nebol prvý takýto prípad. V roku 1999 mal tiež problémy s motorom a musel núdzovo pristáť v Bostone. Nadšený letec sa však svojho koníčka nevzdáva. Doma má na vlastnom malom letisku zaparkované ešte tri lietadlá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu