Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Travolta má rád ticho

John Travolta Zobraziť galériu (4)
John Travolta

NEW YORK - Hollywoodsky herec John Travolta je vo všeobecnosti obľúbený umelec. Návštevníci hotela Tribeca Grand v New Yorku si to však už zrejme nemyslia. John totiž počas svojho pobytu vyslovil nemiestnu požiadavku - žiadna hudba v priestoroch, kde sa objavil. Návštevníkom tak značne strpčil pobyt.

Travolta strávil v hoteli niekoľko dní, počas ktorých znepríjemnil život desiatkam hostí. Všade, kam prišiel, totiž museli vypnúť hudbu a v priestoroch ostalo absolútne ticho. „Museli ju vypnúť, hoci ostatní ľudia si ju užívali,“ povedal jeden z nahnevaných návštevníkov. Ostáva záhadou, prečo sa vedenie hotela podvolilo Travoltovým manierom a riskovalo tak stratu zákazníkov. „Ak vyšiel zo svojej izby a niekde hrala hudba, opustil hotel radšej cez kuchyňu,“ uviedol ďalej návštevník.

Maniere hviezdy kultových filmov Pomáda či Pulp Fiction si médiá okamžite spojili s jeho vierou v kontroverznú scientológiu. Hovorca scientológov John Carmichael to však poprel. „Zo strany scientológie neexistujú žiadne zákazy týkajúce sa hudby,“ povedal. John Travolta v poslednom čase podpísal zmluvu s tvorcami celovečerného filmu Dallas, kde si zahrá legendárneho J. R. Ewinga. Vo filme o osudoch naftárskej dynastie z Texasu, ktorá priťahovala ľudí k obrazovkám najmä v 80. rokoch, sa s ním objavia aj Jennifer Lopez, Owen Wilson či Shirley MacLaine.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu