Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Denise Richards a Pamela Anderson pôjdu pred súd

Denise Richards Zobraziť galériu (14)
Denise Richards

BRATISLAVA - Dvaja fotografi na voľnej nohe Scott Cosman a Rik Fedyck zažalovali herečky Denise Richards a Pamelu Anderson.

Prvá z nich ich vraj fyzicky napadla a okrem toho na nich verbálne útočila. To všetko len preto, že si ju chceli odfotografovať. Žalobcovia tvrdia, že Denise aj Pamela následne klamali médiám aj vyšetrovaciemu úradu o udalosti. Fotografi tvrdia, že dvojica im spôsobila emocionálny stres a tiež stratili niekoľko klientov. Podľa žaloby podanej v piatok v Los Angeles, incident sa stal 9. novembra 2006 v letovisku River Rock Casino Resort v Britskej Kolumbii (Kanada), kde hviezdy pripravovali film Blonde and Blonder.

Keď Denise fotografov uvidela, rozzúrila sa a zakričala na nich "špinaví paparazzovia", ale použila aj vulgárnejšie výrazy a nasledoval fyzický útok. Na záver im ešte spôsobila ďalšiu škodu, keď vyhodila ich laptopy von z hotelovej terasy. Hádku, ktorá trvala viac ako 20 minút, nakrútili podľa fotografov hotelové kamery. Právni zástupcovia hviezd sa zatiaľ k prípadu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu